EDITAT: canvi de lloc — Primer Festival SónPAHC

EDITAT:

Canvi de lloc per pluja: Espail Tolrà, Carrer Portugal 2 Castellar del Vallès

Més info sobre el canvi de lloc aquí

Reserva’t el 26 i 27 d’octubre! Mireu quin cartelón!
Arriba el 1r festival solidari a Volem la Caserna amb Obra Social de la PAH per ajudar a les veïnes del bloc de Guillem Agulló de #Sabadell a pagar les caucions q els hi demanen per poder tenir veu al judici i aturar el desnonament.
No hi falteu!
#SeVaAliar #Sónpahc18

El bloc d’Agulló s’okupa l’any 2015 i es reallotjant 27 families. És el 4t bloc de la campanya d’Obra Social a Sabadell i el 17é que s’okupa a nivell estatal. El bloc d’obra nova, que mai va arribar a estar habitat abans de la seva recuperació, és propietat d’una gran empresa constructora i un grup promotor. Aquests van ser incapaços de poder vendre o llogar els 27 pisos i portaven més de 4 anys buits. Exemple de convivència i bones pràctiques comunitàries, ha permès que 27 famílies respirin tranquiles durant aquests quasi 4 anys i hagin construït, juntament amb la PAHC de Sabadell, una xarxa d’ajuda mutua forta que les sosté en les dificultats del dia a dia.

Com en tots els blocs de la campanya d’Obra Social, el nostre objectiu és arribar a un acord amb la propietat, en aquest cas una empresa constructora, per a regularitzar la situació de les famílies a partir de la signatura de contractes de lloguer social. En aquest sentit, ens hem reunit diverses vegades amb l’empresa propietària, amb la mediació de l’Ajuntament de Sabadell, però aquesta s’ha negat sistemàticament a arribar a cap tipus d’acord, rebutjant una i altra vegada les propostes de la PAHC i recorrent a la via judicial amb l’únic objectiu de desallotjar a les famílies i poder seguir especulant amb un dret social com és l’habitatge.

Ara el jutjat de primera instància número 1 de Sabadell ha dictat una caució de 300 euros per familia per tal que aquestes puguin tenir veu al judici. És a dir, no escoltant ni admeten els motius socioeconòmics de les families els demanen 300 euros simplement per poder tenir dret a defensar-se. Les families organitzades, fortes i conscients amb el suport de la PAHC de Sabadell hem aconseguit dipositar la quantitat dins del plaç establert, més de 7000 euros. Però ara ens queda un llarg camí per tal de poder recuperar aquests diners i acabar de pagar les costes d’aquest feixuc procés judicial.

Divendres 26 d’octubre
a partir de les 19h

Lagrimas de Sangre (showcase)
SUU (acústic)
Ascensa Furore (actuació infantil)
Vaise
Nel·lo C
Bruixes del Nord
Malas Pulgas (showcase)
Melonako Djset & surprise on the mic
Dj on Bass

Dissabte 27 d’octubre
a partir de les 12h

Coral Els Notes
Lu Rois
Ebri Knight (acústic)
Elgio
Dtumbaga (duo)
Can Canalla (duo)
Pirat’s Sound Sistema
Gegants de la Creu Alta
Sentinelles d’Arkëmis
Bandtumbats
Dinar popular amb Dj Ponsi
Teatre de l’Obrera “qué está pasando?”
Héctor Joan: monòleg, “catalunya vs espanya”
Sense Filtre Band
Las Niñas Perdidas
Las Ninyas Te Bailan
Dj Rippin