10 ANYS DE LLUITA, 10 ANYS DE PAHC SABADELL

Fem #10anysPAHCSbd i ens hem proposat celebrar-ho
malgrat els temps difícils que corren!

Volem compartir 10 moments inoblidables de la nostra història…


1er  24/03/2011:

Primera Assemblea

Un grup de militants dels moviments socials de #Sabadell decideixen crear una PAH a la ciutat per tractar l’allau de casos d’execucions hipotecàries. Amb l’acompanyament de@PAH_BCN celebrem la nostra la 1a assemblea!

 


2n  3/03/2012:

Manifestació a #Sabadell!

Sota el lema “Contra la usura bancària. Pel dret a l’habitatge. Absolució imputats PAHC” celebrem una gran manifestació per denunciar la persecució i repressió al col·lectiu per part de Mossos i reivindicar les nostres demandes.

 

 


3er 26/05/2012:

Ocupem el nostre primer edifici!

31/10/2012: Segon bloc ocupat!

L’any 2012 ocupem 2 edificis buits propietat d’entitats bancàries per reallotjar famílies desnonades. Les ocupacions formen part de la campanya d’@ObraSocial_PAH.


4rt Febrer 2013:

Ocupem un banc durant més de 3 dies!

En una acció sense precedents vam ocupar una oficina d’Unnim del barri de Torre-romeu durant més de 72 hores. Va acabar amb desallotjament però amb una gran victòria pel nostres company Ahmed i pel col·lectiu!

 


Març 2014:

17 dies ocupant una oficina del BBVA!

Ocupació històrica d’una oficina del BBVA durant 17 dies per exigir la retirada dels avals de 10 famílies. Van ser dies durs però plens de solidaritat vinguda d’arreu, que va acabar amb una nova gran victòria! 


13/04/2013:

Ocupem el bloc de #Gràcia!

Ocupem un edifici buit de 40 habitatges, propietat de la SAREB. Després de 5 anys de lluita aconseguim la cessió de l’edifici a la Generalitat i signar contractes de lloguer social per a totes les famílies!

 


11/04/2015:

Ocupem el nostre 4t edifici!

Un bloc de 27 habitatges que portava molts anys buit, propietat d’una constructora. Decidim batejar-lo amb el nom de #GuillemAgulló en homenatge al militant de Burjassot assassinat per feixistes.

VÍDEO: L’Obra social PAHC allibera el 4rt edifici a SBD

 


27/11/2015:

Estrena documental de ‘La Granja del Pas’

La Silvia Munt i un petit equip de rodatge assisteixen a les nostres assemblees i accions durant mesos. El resultat serà un documental que mostra amb molta sensibilitat la nostra lluita!

VÍDEO: Trailer “La granja del Paso” (La granja del Pas) 15/12/2018:

Ocupem el nostre 5è edifici!

Un nou edifici buit que allotjarà, aquesta vegada, dones soles i/o acompanyades dels seus nens i nenes i que no han trobat cap solució per part de cap institució. Decidim posar-li el nom de ‘La Maternitat d’Elna’.

 


10è 6/10/2020:

Concentració davant l’Ajuntament

Més de 150 persones ens concentrem a l’Ajuntament durant el Ple Municipal per denunciar la criminalització de les okupacions i la pobresa per part del Govern de Marta Farrès.


 


I a aquests 10 momentazos li hem de sumar les centenars de petites i grans victòries que hem celebrat durant els nostres 10 anys d’història: desnonaments aturats, dacions en pagament, lloguers socials, okupacions, assemblees, accions i suport mutu!

Per celebrar-ho tenim tot un programa d’activitats, tallers, xerrades i altres sorpreses que anirem desvetllant d’aquí a final de curs. Algunes seran en clau interna i d’altres obertes a tothom.

Estigueu atentes. Us anirem informant!

Per últim volem agrair a totes les PAHs,
col·lectius de
la ciutat i a les persones
que ens han acompanyat en aquest llarg camí.
Sense vosaltres no hagués estat possible arribar fins aquí.
I moltes gràcies també a @milvietnams  pel súper disseny que ens ha fet per el 10è aniversari!

¡¡¡SÍ SE PUEDE!!!!