Model escrit de la sentència del jutjat de Navarra

(extret de la web de la PAH)

Com recordareu, el passat mes de gener de 2011 vam conèixer una històrica sentència de la secció 2a de l’Audiència de Navarra en què es ratificava la decisió d’un jutge que es va negar a que un banc, que prèviament havia executat la hipoteca i s’havia adjudicat l’immoble pel 50% del valor de taxació, continués reclamant el deute restant a la família.

Per facilitar que més jutges apliquin el sentit comú i posin límit a la usura bancària, advocats que col.laboren desinteressadament amb la PAH han redactat un model d’escrit perquè tots els afectats puguin presentar al procés d’execució després de la realització de la subhasta de l’immoble . Veureu que és molt fàcil de completar amb les dades concretes del vostre procediment.

Fes clic aquí per descarregar-te el model escrit de l’acte de Navarra per presentar al jutge